Winegret Miodowo-Musztardowy

Winegret Miodowo-Musztardowy
Winegret miodowo-musztardowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 56 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miód, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Musztarda MIODOWA Vinaigrette, oraz Winegret Miodowo-Musztardowy.

Instrukcje

1
Ubij razem 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu z czerwonego wina, 1 łyżkę musztardy Dijon, 1 łyżkę miodu, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i, w razie potrzeby, 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej. Przykryć i schłodzić do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podawać na mieszane sałatki z ulubionymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn