Winegret Jabłkowo-Estragonowy
Jabłko-estragon Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka octu jabłkowego, sól koszerna, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka z kopru jabłkowego z estragonem vinaigrette {naturalnie bezglutenowa}, Estragon Vinaigrette, oraz Szparagi z estragonem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jabłko i następne 5 składników na patelni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż jabłko będzie miękkie.
Przenieść mieszaninę do blendera.
Dodać miód i kolejne 3 składniki; czyste, aż będą gładkie.
Podczas pracy blendera powoli dodawać olej, aż do dobrze wymieszanego. Schłodzić przed podaniem.