Wine-Duszone Oxtails
Wine-duszone Oxtails może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 6,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1226 kalorii, 123g białka, oraz 55 g tłuszczu. Mieszanka pasty pomidorowej, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wine Duszone Oxtails, Czerwone wino-duszone Oxtails, oraz Duszone Oxtails & Domowy Makaron Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 7 składników w 6-qt. powolna kuchenka.
Wrzucić oxtails z solą i pieprzem.
Posypać mąką; wrzucić do herbu. Oxtails gotować, w 2 partiach, w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Przenieść oxtails do powolnej kuchenki, zastrzegając kapie w patelni.
Dodaj wino do reserved kapie w patelni; gotować 1 minutę, mieszając poluzować brązowe kawałki z dołu patelni.
Ubić w koncentracie pomidorowym; gotować, często mieszając, 2 minuty.
Przykryć i gotować na niskim 5 do 6 godzin.
Dodać grzyby; gotować jeszcze 1 godzinę.
Usuń oxtails i warzywa za pomocą łyżki szczelinowej. Odrzuć liście laurowe i zioła. Tłuszcz odtłuszczony z soków w powolnej kuchence; doprawić solą i pieprzem.
Podawać natychmiast na wołach, warzywach i gorącym ugotowanym ryżu.