Wilma ' s Clam Chowder
Need a pescatariańskie danie główne? Wilma ' s Clam Chowder może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 461 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka krakersy saltine, old bay przyprawa tm, małże, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Z Małży, Zupa Z Małży, oraz Zupa Z Małży.
Instrukcje
Sok z małży odcedzić do średniej wielkości garnka, odstawić na bok.
Dodaj wodę lub butelkowany sok z małży.
Dodaj ziemniaki i cebulę do garnka i przykryj. Gotować na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie. Od czasu do czasu mieszając.
Dodaj mleko, mleko odparowane, masło lub margarynę, pietruszkę, tymianek, przyprawę do owoców morza, sól selera, sól i pieprz do smaku, okruchy krakersów i małże.
Gotuj na wolnym ogniu, aż zupa się zagotuje, uważaj, aby nie zagotować.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.