Willie ' s Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chili Williego. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 206 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka polędwicy wołowej tri-tip, majeranek, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Great White Chili (miał być Willie Nelson), Kosz barowy Willie G ' s Oyster, oraz 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę moczyć w wodzie w dużej misce, aż woda przybiera trochę smaku cebuli, co najmniej 1 godzinę.
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż całkowicie rumiane, o 10 protokół.
Wymieszać mieszankę cebuli i wody, pokrojone w kostkę pomidory i pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile z wołowiną w garnku; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez około 90 protokół.
Wymieszać paprykę, chili w proszku, cukier, sól przyprawione, czosnek w proszku, kminek, majeranek, i pieprz cayenne w płynie do rozpuszczenia; nadal gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę więcej.
Mąkę kukurydzianą wymieszać z chili, 1 łyżka stołowa na raz, gotować przez minutę, aby sprawdzić konsystencję przed dodaniem następnego.