William Tell ' s Never-Miss Apple Cake

William Tell ' s Never-Miss Apple Cake
William Tell ' s Never-Miss Apple Cake może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis zawiera 12 porcji z 446 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, ekstraktu wanillanowego, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Z łyżką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Pani Lizzie, Nie można przegapić ciasta z kubkiem mikrofalowym do zrobienia dzisiaj, oraz William Tell Crepe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce ubij serek śmietankowy i 1/4 szklanki cukru na gładką masę. Ubij 1 jajko; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubij olej z pozostałym cukrem i jajkami, aż dobrze się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól i sodę oczyszczoną; stopniowo ubijaj w mieszankę olejową, aż się zmiksuje. Dodaj jabłka, marchewkę i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
MarchewMarchew
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Przełóż połowę ciasta jabłkowego na wysmarowaną tłuszczem i posypaną mąką 10 cali. karbowana patelnia do rur; warstwa z mieszanką serka śmietankowego i pozostałym ciastem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 50-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W dużym rondlu zagotuj brązowy cukier, masło i mleko. Gotuj i mieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia; ubij cukier cukierniczy i wanilię na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Skrop ciasto.
9
Posyp orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na szarlotkę. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn