Wilgotny opatrunek babci Stoll

Wilgotny opatrunek babci Stoll
Wilgotny SOS babci Stoll może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wilgotny Dressing Drobiowy, Bardzo wilgotny SOS szałwiowy Mama Mac, oraz Moist Cornbread Dressing with Spicy Crawfish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj naczynie żaroodporne o wymiarach 9x13x2 cali lub spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Włożyć podroby z indyka do średniego garnka, dodać 1 1/2 szklanki bulionu, umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 1 do 1 1/2 godziny, dodając wodę, jeśli płyn się zagotuje. Odcedzić i zarezerwować bulion. Grubo posiekaj podroby, usuwając wszelkie kości lub dodatkowy tłuszcz. Powinieneś mieć około 1 szklanki podrobów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
W dużej misce wymieszać podroby z indyka i chleb. W dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać masło, aż śpiewa (jest spieniony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać cebulę i seler i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
5
Wlać do mieszanki Chlebowej. Wymieszaj przyprawę do drobiu, pietruszkę, sól i pieprz, i wystarczająco dużo zarezerwowanego bulionu podrobowego, aby zwilżyć mieszaninę, dodając zwykły bulion, jeśli to konieczne, tak, że używasz około 1 1/2 do 2 1/2 szklanek razem. Wrzucić dokładnie i wlać sos do przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
ChlebChleb
BulionBulion
SólSól
6
Piec 30 minut, dodając więcej wywaru w razie potrzeby, aby opatrunek był wilgotny.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Opatrunek można przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
8
Pozostawić do rozmrożenia w lodówce na noc, przykryć folią i podgrzać w temperaturze 177°. przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wygodna rozrywka Nathalie Dupree Nathalie Dupree
10
Viking
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn