Wilgotne Ciasto Marchewkowe
Wilgotne ciasto marchewkowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów włoskich, mielonego cynamonu, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wilgotne Ciasto Marchewkowe, Wilgotne Ciasto Marchewkowe, oraz Wilgotne Ciasto Marchewkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Odstawić.
W dużej misce wymieszaj cukier, olej i jajka. Ubić w mieszance mąki. Wymieszaj rozdrobnioną marchewkę, pokruszonego ananasa, posiekane orzechy i płatki kokosowe.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.