Wild Striped Bass en Papillote

Wild Striped Bass en Papillote
Wild Striped Bass en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 42g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, kliny cytrynowe, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Spróbuj Wild Striped Bass en Papillote, Pasiasty Bas en Papillote, oraz Papillote z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fold 4 duże kwadratowe arkusze pergaminu na pół. Począwszy od zagięcia, wyciąć duży kształt pół serca. Otwórz papier płasko na powierzchni z punktem serca w kierunku Ciebie. Lekko posmarować środek każdego serca łyżeczką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Chard szwajcarski podzielić na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Umieść stos na każdym sercu, centrując go na 1 stronie serca, w kierunku zagnieceń. Top każdy z 1/4 cukinii, szparagi, kukurydza, i grzyby. Dobrze doprawić rybę solą i pieprzem, a na każdym stosie warzyw ułożyć filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
KukurydzaKukurydza
RybyRyby
5
Na każdy filet położyć 1 łyżeczkę masła i posypać natką pietruszki, estragonem, szalotką i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
6
Mżnij trochę białego wina nad każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
7
Złóż papier na pokrycie ryb. Zaczynając od górnej części serca, szczelnie złożyć na krawędziach, nakładając się za każdym razem, aż do punktu, aż do zamknięcia. Tuck pod ostatnim krotnie, aby utrzymać ją zamkniętą. Wierzch paczek posmarować pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
8
Ułożyć paczki na blasze i wstawić do piekarnika na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Aby służyć, połóż papiloty na talerzach i rozłóż je przy stole. (Uważaj na gorącą parę.)
10
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn