Wigglin 'Jigglin' Cupcakes

Wigglin 'Jigglin' Cupcakes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 30 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, galaretka o smaku pomarańczowym żelatyna, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj NASCAR Cupcakes-sól i ocet babeczki ze skórki wieprzowej z polewą piwną, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. (Nie dodawać zimnej wody.)
Wlać do patelni o wymiarach 15x10x1 cali rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Tymczasem przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Zanurz dno patelni 15x10x1 cala w wodzie 15 sek. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć 24 JIGGLERY z żelatyny.
Cut babeczki poziomo na pół.
Miejsce 2 łyżeczki. Ostudzić bicz na dolnej połowie każdej babeczki; top z 1 JIGGLERS i 2 łyżeczki. FAJNY BAT. Przykryć czubkami babeczek; delikatnie wcisnąć do chłodnego Bata, aby zabezpieczyć. Wierzch z pozostałym chłodnym batem i posypką.