Wietnamskie Tacos Z Grilla

Wietnamskie Tacos Z Grilla
Przepis Wietnamskie Tacos z grilla może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Wietnamski SOS zanurzeniowy, cebula, sos rybny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Grill: Wędzone Żeberka Wietnamskie O Smaku Wiśniowym, Wietnamskie Tacos Rybne, oraz Barbecue Chicken Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść steki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Ubić razem sos rybny i kolejne 7 składników. Wymieszać czerwoną cebulę i wlać mieszaninę na steki w torbie zamrażarki. Uszczelnić i schłodzić 8 do 24 godzin, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Steki Grill 7 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, obracając co 3 do 5 minut. Przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Steki pokroić ukośnie na ziarno w cienkie paski i podawać w ciepłych tortillach z mąki z wietnamskim sosem zanurzeniowym i pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn