Wietnamskie lizaki klopsiki z sosem do maczania

Wietnamskie lizaki klopsiki z sosem zanurzeniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 72 kalorie, 12g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos rybny, sok z limonki, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Spróbuj Wietnamskie szaszłyki z klopsikami z sosem do zanurzania, Okłady z krewetek i wieprzowiny z wietnamskim sosem do maczania, oraz Lizaki jagnięce z sosem z zielonej mięty i pieczonymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Line cookie sheet z folią; spryskać sprayem do gotowania (lub użyć folii nonstick).
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki klopsiki aż dobrze wymieszane. Kształt na 1,5 cala klopsiki. Na prześcieradle, umieścić klopsiki 1 cal od siebie.
Piec 20 minut, obracając w połowie pieczenia, aż termometr włożony do środka klopsików odczyta co najmniej 74°.
W międzyczasie, w rondlu 1-quart, podgrzać wszystkie składniki sosu zanurzeniowego na małym ogniu, aż cukier się rozpuści; odstawić.
Włóż bambusowe szaszłyki do gotowanych klopsików; umieść na talerzu.
Podawać z ciepłym sosem do maczania.