Wietnamskie Klopsiki
Przepis Wietnamskie klopsiki jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 206 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, czosnek, zmielony kurczak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wietnamskie Klopsiki, Wietnamskie Klopsiki, oraz Wietnamskie klopsiki z wermiszelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
W dużej misce wymieszać zmielonego kurczaka, czosnek, białko jaja, wino ryżowe, sos sojowy, sos Worcestershire, sos rybny, cukier, sól, pieprz, skrobia kukurydziana i olej sezamowy.
Uformuj mieszaninę w małe kulki i nawlecz na szaszłyki po 3 lub 4 naraz.
Umieścić na blasze do pieczenia lub broiling rack.
Broil przez 15 do 20 minut, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.