Wietnamskie Kanapki Wieprzowe Z Grilla

Wietnamskie Kanapki Wieprzowe Z Grilla
Wietnamskie kanapki z grillowaną wieprzowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 12 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukier, ząbek czosnku, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wietnamskie kanapki z grillowaną wieprzowiną, Wietnamskie Grillowane Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Wietnamska grillowana wieprzowina zawinięta w sałatę.

Instrukcje

1
Aby marynowane warzywa, w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć czosnek, sól, ocet i cukier i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać marchewkę i rzodkiewkę i gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
3
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę. Tuż przed użyciem dobrze odcedzić warzywa w colander.To zrobić kanapki, w mini robocie kuchennym lub blenderze, połączyć trawę cytrynową, szalotki, posiekane jalapeo, cukier, sos rybny, ocet, olej sezamowy i olej rzepakowy. Proces, aż składniki są drobno posiekane i tworzy pastę. Alternatywnie, za pomocą noża szefa kuchni, drobno posiekać trawę cytrynową, szalotki i jalapeo i przenieść do miski; dodać cukier, sos rybny, ocet i oleje i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przelać marynatę do zamykanej plastikowej torby i dodać polędwicę wieprzową. Uszczelnij worek i obróć go, aby równomiernie pokryć wieprzowinę marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin.Rozgrzej prasę panini lub wewnętrzny grill elektryczny na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty, umieść mięso na prasie lub grillu i gotuj, aż wieprzowina zostanie ugotowana, około 2 minut na prasie panini lub 1 do 2 minut na stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przenieść na talerz.Bagietkę pokroić wzdłuż, przecinając około dwóch trzecich drogi przez chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Rozprowadzić majonez na pokrojonej stronie wierzchu chleba. Ułóż wieprzowinę na dolnej połowie. Top z marynowanymi warzywami, pierścieniami jalapeo, miętą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Skropić wietnamskim sosem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
9
Kanapkę pokroić na 4 kawałki i od razu podawać.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn