Wietnamskie kanapki z grillowaną wieprzowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 12 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukier, ząbek czosnku, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wietnamskie kanapki z grillowaną wieprzowiną, Wietnamskie Grillowane Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Wietnamska grillowana wieprzowina zawinięta w sałatę.
Instrukcje
1
Aby marynowane warzywa, w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć czosnek, sól, ocet i cukier i doprowadzić do wrzenia.
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać marchewkę i rzodkiewkę i gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
3
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę. Tuż przed użyciem dobrze odcedzić warzywa w colander.To zrobić kanapki, w mini robocie kuchennym lub blenderze, połączyć trawę cytrynową, szalotki, posiekane jalapeo, cukier, sos rybny, ocet, olej sezamowy i olej rzepakowy. Proces, aż składniki są drobno posiekane i tworzy pastę. Alternatywnie, za pomocą noża szefa kuchni, drobno posiekać trawę cytrynową, szalotki i jalapeo i przenieść do miski; dodać cukier, sos rybny, ocet i oleje i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z Wermutu
4
Przelać marynatę do zamykanej plastikowej torby i dodać polędwicę wieprzową. Uszczelnij worek i obróć go, aby równomiernie pokryć wieprzowinę marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin.Rozgrzej prasę panini lub wewnętrzny grill elektryczny na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Panini
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty, umieść mięso na prasie lub grillu i gotuj, aż wieprzowina zostanie ugotowana, około 2 minut na prasie panini lub 1 do 2 minut na stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Panini
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przenieść na talerz.Bagietkę pokroić wzdłuż, przecinając około dwóch trzecich drogi przez chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
7
Rozprowadzić majonez na pokrojonej stronie wierzchu chleba. Ułóż wieprzowinę na dolnej połowie. Top z marynowanymi warzywami, pierścieniami jalapeo, miętą i kolendrą.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.