Wietnamski Bistro Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 934 kalorie, 35g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dość drogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, pasztet z wątróbki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Bistro Burger, Bistro Śniadanie Burger, oraz Wietnamski Burger Z Tuńczykiem.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby marynowane Daikon i marchew, połączyć daikon, marchew, ocet i cukier w misce, podrzucając dobrze do herbu. Odstawić do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka Daikon
Ocet
Marchew
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości. Jeśli grill jest niedostępny, po prostu podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu na płycie kuchennej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Piec
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Aby paszteciki, połączyć wieprzowinę, czosnek, pokrojone w kostkę chiles, imbir, sos rybny, sos sojowy, pięć przypraw w proszku, cukier i skórka z limonki i sok w misce, dobrze mieszając, aby włączyć. Podzielić mieszaninę na 6 porcji i uformować na okrągłe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Skórka Z Limonki
Sos Sojowy
Papryka Chili
Czosnek
Imbir
Sok
Cukier
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Umyj stojak grillowy olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umieść paszteciki na stojaku i grilluj przez 6 do 7 minut na stronę, aż do ugotowania. Obróć paszteciki o 90 stopni w połowie gotowania z każdej strony, aby uzyskać ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Rozłóż pokrojoną stronę każdej połowy bułki z 1/2 łyżki masła i grilluj, aż się zarumienią, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Funtów Jeżyn (około
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu po ściętej stronie każdego spodu bułki i 1 łyżkę pasztetu po ściętej stronie każdego wierzchu bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Funtów Jeżyn (około
Pasztet
Rolka
9
Umieść plastry ogórka i chile na dnie kok i góry z Burger pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Burger
Ogórek
Papryka Chili
Rolka
10
Odcedzić marchew i ogórki daikon i stos hojną ilość na szczycie każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki Kiszone
Marchew
Rzodkiewka Daikon
11
Dodać gałązki kolendry i pasztet-rozmazane szczyty bułki. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pasztet
Rolka
12
Uwaga kucharza: te hamburgery mogą być również podawane na bagietkach, jeśli jest to preferowane, w takim przypadku paszteciki powinny być uformowane w podłużne kształty. Bułki hamburgerowe są nieco bardziej miękkie i łatwiejsze w zarządzaniu, dlatego wybrałam je do tego przepisu. Jeśli jest dostępny, kup pasztet z pieprzu, który dodaje do burgera wielką nutę czarnego pieprzu. Do serwowania, hamburgery można zmniejszyć o połowę i szaszłyki dla pięknej prezentacji i zarządzania. Świetnie komponują się z frytkami ze słodkich ziemniaków lub chipsami taro!
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Bułka Hamburgerowa
Pieprz Czarny
Pieprz
Bagietka
Pasztet
Korzeń Taro
13
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.