Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym
Przepis Wietnamski zupa z makaronem wołowym może zaspokoić Wietnamski pragnienie w okolicy 1 godzina i 8 minut. Ten przepis służy 55 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, kij cynamonowy, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski Pho: Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Pho (wietnamska zupa wołowa z makaronem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie, połączyć plastry wołowiny, 1 Tbs. oleju, 1 1/2 łyżeczki. z sosem rybnym i solą. Uszczelnij torebkę i wmasuj dłońmi, aby równomiernie rozprowadzić marynatę. Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut lub przechowywać w lodówce do nocy.Ugotuj makaron
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz bulion, imbir, kolendrę, cynamon i pozostałe 2 łyżeczki. sos rybny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj wermiszel ryżowy i gotuj do miękkości, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Odcedzić, spłukać pod bieżącą zimną wodą i równomiernie podzielić między miski.Dokończ zupę
Na patelni na dużym ogniu, ogrzać Pozostałe 1 Tbs. olej.
Dodaj wołowinę i gotuj, często mieszając, aż do smażenia z obu stron, w sumie około 4 minut.
Przenieść na talerz.Przecedzić bulion przez sito o drobnych oczkach, a następnie powrócić bulion do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj kiełki fasoli, bazylia i wołowina i gotować tylko do kiełków fasoli zaczynają więdnąć, o 3 protokół. Kadzi na wermiszel i podawać natychmiast. Podaj kliny limonki przy stole, aby wycisnąć zupę.
Służy 4.Adaptacja serialu Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, autorstwa Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów