Przepis Wietnamski zupa z makaronem wołowym może zaspokoić Wietnamski pragnienie w okolicy 1 godzina i 8 minut. Ten przepis służy 55 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, kij cynamonowy, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski Pho: Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Pho (wietnamska zupa wołowa z makaronem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marynować wołowinę
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
W zamykanej plastikowej torbie, połączyć plastry wołowiny, 1 Tbs. oleju, 1 1/2 łyżeczki. z sosem rybnym i solą. Uszczelnij torebkę i wmasuj dłońmi, aby równomiernie rozprowadzić marynatę. Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut lub przechowywać w lodówce do nocy.Ugotuj makaron
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz bulion, imbir, kolendrę, cynamon i pozostałe 2 łyżeczki. sos rybny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj wermiszel ryżowy i gotuj do miękkości, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel Ryżowy
5
Odcedzić, spłukać pod bieżącą zimną wodą i równomiernie podzielić między miski.Dokończ zupę
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na patelni na dużym ogniu, ogrzać Pozostałe 1 Tbs. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj wołowinę i gotuj, często mieszając, aż do smażenia z obu stron, w sumie około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Przenieść na talerz.Przecedzić bulion przez sito o drobnych oczkach, a następnie powrócić bulion do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Dodaj kiełki fasoli, bazylia i wołowina i gotować tylko do kiełków fasoli zaczynają więdnąć, o 3 protokół. Kadzi na wermiszel i podawać natychmiast. Podaj kliny limonki przy stole, aby wycisnąć zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
Klin Wapienny
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
10
Służy 4.Adaptacja serialu Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, autorstwa Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.