Przepis wietnamska Sałatka z wołowiną i makaronem ryżowym jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 366 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 108 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście mięty, sos rybny, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wietnamska duszona wołowina na sałatce z makaronem ryżowym, Wietnamska zupa ryżowa z wołowiną, oraz Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska.
Instrukcje
1
Zrobić sałatkę z makaronem ryżowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Groszek Goya®
2
Gotować wermiszel w dużym rondlu z wrzącą wodą przez 5 minut. Wyłącz ciepło i pozwól makaronowi stanąć w wodzie jeszcze przez 5 minut. Wrzucić do durszlaka i spłukać pod zimną wodą, następnie przykryć wilgotnym ręcznikiem i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień Perłowy
3
Podziel makaron ryżowy między 4 miseczki lub talerze. W dużej misce, wrzucić kiełki fasoli, ogórek, mięta, szalotki, i sałata, i umieścić na wierzchu wermiszelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
Makaron Ryżowy
Cały Imbir, Rozgnieciony
Gałązki Kopru Włoskiego
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W suchym woku na średnim ogniu, smażyć lub wstrząsnąć orzeszki ziemne tylko do aromatycznego, ciepłego i miękkiego brązowego koloru. Zmiażdżyć orzeszki ziemne w moździerzu, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Blanszowany
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Posypać mieszaniną makaronu ryżowego.Zrobić sos do zanurzania
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Przepis Na Pizzocheri
Groszek Goya®
6
Wymieszać razem sos rybny, ocet ryżowy, wodę i cukier w rondlu i umieścić na średnim ogniu, aż tuż przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sos Rybny
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Ochłoń.
8
Dodaj czosnek, chile, i sok z limonki do sosu zanurzeniowego.Wok-smaż wietnamską wołowinę
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Pokrój wołowinę w paski 1/16 cala i połącz w misce z 2 łyżkami posiekanej trawy cytrynowej, sosem rybnym i połową czosnku. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Eliksir G
Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na średnim ogniu. Pracując w dwóch partiach, podsmażyć cebulę, pozostałą trawę cytrynową i pozostały czosnek tylko do pachnącego, 1 do 2 minut. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać wołowinę i smażyć przez 2 minuty.
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
11
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą cebulą, trawą cytrynową, czosnkiem i wołowiną. Pierwszą porcję wołowiny odstawić na wok, doprawić cukrem, solą i pieprzem i podsmażyć na rozgrzanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Wołowinę podawać na wierzchu sałatki z makaronem ryżowym i posypać pozostałymi orzeszkami ziemnymi. Przekaż sos do zanurzania z boku i użyj go do zanurzenia lub mżawki.