Wietnamska Sałatka Z Makaronem

Wietnamska Sałatka z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 546 kalorii, 26g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, szalotki, Tajskie liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamski Styl Spaghetti Squash" Noodle " Miski Ze Spódnicą Stek, Wietnamska Sałatka Z Makaronem, oraz Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Rozgrzej brojlery ze stojakiem 4 w. z elementu grzejnego.
W międzyczasie wsypujemy stek do średniej miski i wlewamy 2 łyżki. sos sojowy, zmieniający stek w płaszcz.
Odstawić na kilka minut. Zrobić dressing: w małej misce, połączyć sok z limonki, sos rybny, cukier, chile, a pozostałe 1 łyżka. sos sojowy; odstawić.
Makaron gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 2 minut, a następnie odcedzić.
Stek Broil na patelni brojlerów, obracając raz, aż zrobić tak, jak chcesz, o 12 minut dla średnio rzadkie.
Pozostaw 10 minut, a następnie pokrój cienko.
Tymczasem w małym rondlu rozgrzej olej, aż zarejestruje 350 na termometrze cukierkowym. Szalotki pyłu równomiernie w mące do płaszcz i gotować w oleju, ostrożnie mieszając, aż rumiane, o 4 protokół.
Przełożyć na ręcznik papierowy do osuszenia.
W dużej misce, połączyć makaron, plastry stek, zioła, i pół zarezerwowane dressing. Mieszaninę podzielić na 4 talerze, posypać równomiernie szalotką i podawać pozostały opatrunek z boku.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.