Wietnamska Miska Z Wołowiną I Makaronem

Wietnamska miska z wołowiną i makaronem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 257 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, liście bazylii, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Miska Z Wietnamskim Makaronem, oraz Grillowane Wietnamskie Krewetki Noodle Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut. Odcedzić bulion; wyrzucić ciała stałe. Zwróć bulion na patelnię.
Umieść makaron ryżowy w dużej misce; przykryj gorącą wodą.
Odstawić 15 minut; spuścić. Makaron gotować we wrzącej wodzie 1 minutę lub do miękkości; odcedzić.
Połącz wołowinę, szalotki, sake, i mielony imbir w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i marynować w lodówce 10 protokół.
Dodać mieszaninę wołowiny do bulionu na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 3 protokół. Wymieszać z kiełkami fasoli i dalej 6 składników( kiełki fasoli przez czarny pieprz); gotować 1 minutę.
Umieść makaron w każdej z 6 dużych misek; top z mieszaniny bulionu.
Udekorować plasterkami chile i wapna kliny, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier