Wieprzowina ziołowa i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj wieprzowinę ziołową i jabłka. Ten przepis służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 404 kalorii, 51g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za $3.31 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, brązowy cukier, cierpkie jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Wieprzowe Z Jabłkami, Polędwiczka wieprzowa ziołowa z jabłkami i sosem jabłkowym, oraz Cykoria z twarogiem ziołowym i karmelizowanymi jabłkami.
Instrukcje
Połącz zioła, sól i pieprz; natrzyj pieczeń. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Piec bez przykrycia w 325° przez 1-1 / 2 godziny.
Wymieszaj jabłka i cebulę z brązowym cukrem; łyżka wokół pieczeni. Kontynuuj pieczenie przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Przełóż pieczeń, jabłka i cebulę na półmisek i trzymaj w cieple.
Odtłuść nadmiar tłuszczu z soków mięsnych; wlać na ciężką patelnię (lub pozostawić na brytfannie, jeśli można ją podgrzać na kuchence).
Dodaj sok jabłkowy i syrop. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 1 szklanki. Pokrój pieczeń i podawaj z sosem.