Wieprzowina z surówką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z colesław. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka jogurtu, kapusty, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać niskotłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Melasą Jogurtową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kanapki z wieprzowiną z surówką, Chrupki schabowe z surówką z surówki, oraz Chipotle Pulled Pork Sandwiches with Mexican-Style Coleslaw.
Instrukcje
W wolnej kuchence umieścić wieprzowinę (w 1 kawałku), rosół z kurczaka i ocet. Przykryć i gotować przez 8 godzin na niskim poziomie.
Przenieś wieprzowinę na talerz i, używając 2 widelców, rozdrobnij mięso i przenieś je do dużego rondla. Odcedzić płyn; dodać 1 szklankę do wieprzowiny. (Zachowaj Pozostałe soki do późniejszego wykorzystania.) Sos barbecue wymieszać z wieprzowiną.
Umieść kapustę, jogurt, majonez, ocet i cukier w dużej misce; dobrze wymieszać.
Podgrzej wieprzowinę, dodając sok dla pożądanej wilgoci.