Wieprzowina Z Rozmarynem Balsamicznym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Balsamiczny rozmaryn wieprzowina może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 24g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz miód, pieprz, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe rozmarynowo-balsamiczne, Balsamiczno-Rozmarynowa Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, oraz GRILLOWANA BALSAMICZNA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z TRUSKAWKAMI I ROZMARYNEM.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posyp wieprzowinę rozmarynem, solą i pieprzem.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Połączyć bulion, ocet, i miód, mieszając trzepaczką; dodać do patelni, skrobanie poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub do zmniejszenia do 1/3 szklanki. Odstawić wieprzowinę na patelnię; gotować do całkowitego ogrzania.