Wieprzowina z orzechami Pekanowymi z masłem dyniowym

Wieprzowina z orzechami Pekanowymi z masłem dyniowym
Pekan-Crusted wieprzowina z masłem dyni może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 122g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1297 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.6 za porcję. Jeśli masz sok jabłkowy, kotlety wieprzowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Dyniowo-kozi ser Słodki Ziemniak "Risotto" z Klonowo-orzechową wieprzowiną, Kotlety wieprzowe z orzechami pekan, oraz Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszać puree z dyni, sok jabłkowy, cukier, goździki, imbir i cynamon na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina osiągnie konsystencję musu jabłkowego. Jakieś 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Tymczasem pulsuj pekany i bułkę tartą w robocie kuchennym, aż pekany zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wlać do płytkiego naczynia, i naciśnij kotlety wieprzowe do mieszaniny płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać panierowane kotlety wieprzowe i gotować, aż złoty kolor z obu stron i gotowane przez, o 4 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
6
Wyjąć i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Kotlety wieprzowe podawać z odrobiną masła dyniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło DynioweMasło Dyniowe
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn