Wieprzowina z orzechami Pekanowymi z masłem dyniowym

Pekan-Crusted wieprzowina z masłem dyni może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 122g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1297 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.6 za porcję. Jeśli masz sok jabłkowy, kotlety wieprzowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Dyniowo-kozi ser Słodki Ziemniak "Risotto" z Klonowo-orzechową wieprzowiną, Kotlety wieprzowe z orzechami pekan, oraz Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan.
Instrukcje
W rondlu wymieszać puree z dyni, sok jabłkowy, cukier, goździki, imbir i cynamon na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina osiągnie konsystencję musu jabłkowego. Jakieś 10 minut.
Tymczasem pulsuj pekany i bułkę tartą w robocie kuchennym, aż pekany zostaną drobno posiekane.
Wlać do płytkiego naczynia, i naciśnij kotlety wieprzowe do mieszaniny płaszcz.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać panierowane kotlety wieprzowe i gotować, aż złoty kolor z obu stron i gotowane przez, o 4 protokół na stronie.
Wyjąć i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Kotlety wieprzowe podawać z odrobiną masła dyniowego.