Wieprzowina z kością Milanese z glazurą sojowo-miodową
Wieprzowina Milanese z kością z glazurą sojowo-miodową może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 568 kalorii, 32G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jeśli masz olej canolan, olej canolan, glazura sojowo-MIODOWA i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, Kotlety wieprzowe z polewą pomarańczowo-miodową, oraz Medaliony wieprzowe z glazurą Balsamiczno-miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotkę i gotować do miękkości. Zamieszać w płatki czerwonej papryki i gotować przez 30 sekund.
Deglaze patelni z octem winnym ryżowym, a następnie wymieszać miód i soję i gotować, aż tylko ogrzane przez.
Zdjąć z ognia i doprawić pieprzem, do smaku.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Kotlety posmarować olejem z obu stron i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty brąz z obu stron, i po prostu gotowane przez, szczotkowanie z niektórych glazury, o 3 protokół na stronę.
Wyjąć na talerz, umyć większą ilością glazury i udekorować zieloną cebulą.