Wieprzowina z kopru włoskiego z prażonymi karczochami

Wieprzowina z kopru włoskiego z prażonymi karczochami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z koprem włoskim z prażonymi karczochami. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.86 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 344 kalorie, 41g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz karczochy, oliwa z oliwek, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wieprzowina z kopru włoskiego z prażonymi warzywami korzeniowymi, Polędwica wieprzowa z kopru włoskiego z pieczonymi ziemniakami i gruszkami, oraz Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem.

Instrukcje

1
W przypadku karczochów: zdjąć ciemne, twarde zewnętrzne zielone liście każdego karczocha; wyrzucić. Wykończyć koniec i obrać Na Zewnątrz łodygi, pozostawiając ją przymocowaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2
Lay karczochy na boku, i pokroić około 1/2 cala od góry. Połówki karczochów wzdłuż, i przeciąć każdy na pół ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
Umieść ćwiartki karczocha w dużym garnku; dodaj wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj liść laurowy, cały i mielony czosnek i 2 łyżeczki soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do medium, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Odcedzić i ostudzić.
6
Zeskrobać małe wewnętrzne liście i rozmyte centrum karczocha serca łyżeczką; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
7
Umieść karczochy, pokrój bok na patelni z prześcieradłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W małej misce wymieszać olej, ocet, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Mżawka vinaigrette na karczochy; wrzucić dobrze. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1
Piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pierwsze 4 składniki na wieprzowinę Połącz w małej misce; zmiksuj palcami lub ułóż na szorstką pastę z moździerzem i tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Schab osuszyć; dobrze doprawić dodatkiem koszernej soli i pieprzu. Schab motylkowy: zaczynając od połowy 1 końca schabu, przeciąć długim, ostrym nożem wzdłuż środka schabu, przecinając na drugi koniec, uważając, aby nie przeciąć drugiej strony. Użyj palców, pracując z obu końców, aby utworzyć otwór o szerokości 1 1/2 cala i przetrzyj schab połową mieszanki czosnku. Zamknij otwór i mocno zwiąż w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SchabSchab
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Wyłożyć dużą patelnię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Na folii umieścić wieprzowinę, a pozostałą masę czosnkową wcierać w mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
7
Pieczeń wieprzowa w temperaturze 400 przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
8
Wyjąć z piekarnika; zalać dowolnymi sokami z patelni. Obróć wieprzowinę, używając szczypiec. (Nie przebijaj widelcem, bo mięso straci soki.) Rozmieść karczochy wokół wieprzowiny. Pieczeń 25 minut więcej lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy odczytu zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Przenieść do deski do krojenia i namiot luźno z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Odstawić na 10 minut przed cięciem. (Wieprzowina będzie nadal gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Snip string off wieprzowiny; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Mięso pokroić w cienkie plasterki, oszczędzając wszelkie soki i ułożyć na półmisku. Surround z pieczonych karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
14
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn