Wieprzowina z jabłkiem i suszoną szałwią

Wieprzowina z jabłkiem i suszoną szałwią
Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina i 25 minut do wydania w kuchni, wieprzowina z jabłkiem i szałwią puszoną może być wybitnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Na $4.97 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę savoy, kieliszek wina, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ekspresowe Risotto z Dyniowatej szałwii i brązowym masłem, Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy, oraz Kotlety Wieprzowe Z Jabłkiem I Szałwią.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 160c / conventional180C / gas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pokrój pasternak na pół szerokości, a grubsze końce na cztery, aby wszystkie kawałki były mniej więcej tej samej wielkości. 2 łyżki oleju wrzucić do małej puszki do pieczenia, wrzucić pasternak i smażyć przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
W międzyczasie, pokroić filet wieprzowy na pół, aby dwa krótsze kawałki, a następnie pokroić przez każdy kawałek, ale nie do końca, dzięki czemu można go otworzyć jak książkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
4
Ser pokroić na dwie części, kłaść plasterek na połowę każdego kawałka wieprzowiny i posypać posiekaną szałwią i doprawić. Złóż wieprzowinę na zamknięcie książki, aby kanapkę z serem, i związać sznurkiem, aby dwie paczki. Doprawić wieprzowinę z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Pozostałą łyżkę oleju rozgrzać jednym pokrętłem masła na patelni, aż skwierczy, a następnie smażyć wieprzowinę przez 2-3 minuty z każdej strony.Gdy pasternak będzie miał 20 minut czasu gotowania, połóż na nich wieprzowinę i wróć do piekarnika na 15 minut.To da Ci lekko różową wieprzowinę, jeśli wolisz, aby była dobrze zrobiona, gotuj ją przez 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podczas pieczenia wieprzowiny na patelni rozgrzej kolejną gałkę masła i smaż liście szałwii przez około 30 sekund, aż będą chrupiące, a następnie połóż je na talerzu.Teraz dodać jabłka na patelnię i gotować na dość dużym ogniu, aż karmelizuje. Wyjmij je, następnie dodaj kapustę do patelni i smaż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kapustę łyżka na dwa talerze. Wyciąć sznurek z wieprzowiny i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
8
Na kapustę położyć wieprzowinę, a następnie po obu stronach ułożyć pasternak i jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
9
Umieść palnik na dużym ogniu na piecu i włóż wino lub cydr. Bąbel przez 3-4 minuty, aby zmniejszyć, a następnie wlać na mięso. Rozsypać pokrojone liście szałwii na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia96
Magazyn