Wieprzowina z jabłkiem i pasternakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z jabłkiem i pasternakiem. Ten przepis służy 1 i kosztuje $21.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 1215 kalorii, 98g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasternaku, rosół z kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Szalotką I Pasternakiem, Pieczeń wieprzowa z karmelizowanym pasternakiem, oraz Medaliony wieprzowe z pasternakiem i winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny. Gotować wieprzowinę w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, obracając raz, aż brązowy; spuścić.
Na wieprzowinę ułożyć pasternak i cebulę.
Wymieszać bulion, musztardę, sól, ziele angielskie i pieprz; polać warzywami i wieprzowiną.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 30 minut lub aż kotlety wieprzowe będą lekko różowe, gdy cięte w pobliżu kości.
Ułóż jabłko na warzywach. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 3 minut lub tylko do momentu, gdy jabłko będzie miękkie.
Posypać natką pietruszki.