Wieprzowina z jabłkami i orzechami laskowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z jabłkami i orzechami laskowymi. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 27g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,77 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciężką śmietanę do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciastko truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Płatki owsiane z jabłkami, orzechami laskowymi i siemieniem lnianym, Śniadanie Polenta Z Maślanymi Jabłkami I Orzechami Laskowymi, oraz Zupa kalafiorowa z karmelizowanymi jabłkami i orzechami laskowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wieprzowinę na oleju na średnim ogniu przez 2-3 minuty z każdej strony lub miękko.
Na tej samej patelni podsmaż cebulę, jabłko i marchewkę przez 1 minutę.
Dodaj bulion; gotuj i mieszaj przez 5 minut lub do odparowania płynu.
Dodać śmietanę, ocet, musztardę, koncentrat pomidorowy, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3-5 minut lub do momentu, gdy sos lekko zgęstnieje. Włóż wieprzowinę na patelnię; wymieszaj, aby pokryć.
Posyp orzechami laskowymi.