Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą
Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 455 kalorii, 44g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, konfitury z moreli, sznurek kuchenny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Z Kiszoną Kapustą I Jabłkami, Crock Pot polędwiczka wieprzowa z jabłkami i kiszoną kapustą, oraz Pieczeń wieprzowa z kiszonymi jabłkami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończ tłuszcz i srebrną skórę z wieprzowiny.
Posyp wieprzowinę koszerną solą i pieprzem. Wierzch i boki wieprzowiny zawijamy pancettą. Krawat ze sznurkiem kuchennym, mocowanie w odstępach 1 cala.
Gotować wieprzowinę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, okazjonalnie, obracając 15 minut lub aż głęboko złoty kolor.
Usuń z patelni, zastrzegając kapiele na patelni.
Ćwiartowaną cebulę i kolejne 4 składniki ułożyć w 6-nitce. powolna kuchenka; wierzch z wieprzowiną.
Dodaj piwo do zastrzeżonych kapie w patelni, i gotować na średnim ogniu 8 minut lub aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, mieszając poluzować brązowe kawałki z dna patelni. Wymieszać z musztardą i zalać wieprzowiną. Przykryć i gotować na wysokości 2 godzin.
Obrać 2 jabłka i pokroić w duże kliny.
Do powolnego gotowania dodać jabłka, kapustę kiszoną i kapustę; przykryć i gotować jeszcze 1 do 2 godzin lub do czasu, aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji wieprzowiny 150 i jabłka będą miękkie.
Pozostałe nieobrane jabłko pokroić w cienkie paski i wymieszać z natką pietruszki i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Połącz konfitury i bulion w małym rondlu i gotuj na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut lub aż stopią się i będą gładkie.
Umyć wieprzowinę mieszanką moreli.
Wieprzowinę pokroić w plastry i podawać z mieszaniną cebuli, mieszanką jabłko-pietruszka i dodatkową musztardą Dijon.