Wieprzowina z figami i Farro to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli masz cebulę, ząbek czosnku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Farro ze świeżymi figami, Mieszana Zielona Sałatka Farro I Świeże Figi, oraz Pieczona kaczka faszerowana Farro, figami i orzechami laskowymi.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 20 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić; wyrzucić laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
3
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
6
Połącz farro, mieszankę cebuli, figi, pietruszkę, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kolejne 4 składniki (przez jajko) w średniej misce.