Wieprzowina z fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny i fasoli. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 449 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz bekon, sos barbecue, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Średnia fasola (wieprzowina i fasola), Kanapki z wieprzowiną i fasolą, oraz Kminek wieprzowy z fasolą.
Instrukcje
Cebulę i boczek rozsypać równomiernie na dnie wolnej kuchenki.
Na wierzchu ułożyć pieczeń wieprzową (pieczeń pokroić na pół lub w trzecie części, jeśli nie zmieści się w kuchence w jednym kawałku). W małej misce, ubij razem sos barbecue, brązowy cukier i czosnek w proszku.
Mieszankę sosu równomiernie polać wieprzowiną. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie miękkie, o 5 godzin.
Wyjąć pieczeń z wolnej kuchenki i pokroić mięso. Powrót rozdrobnione mięso do powolnej kuchence, mieszać w fasoli, przykryć i gotować do ogrzania przez, o 15 protokół. W razie potrzeby doprawić solą i podawać od razu.