Wieprzowina wolno gotowana i czerwona kapusta

Wieprzowina wolno gotowana i czerwona kapusta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj wolno gotowaną wieprzowinę i czerwoną kapustę. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. 42 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Mieszanka wina, kapusty, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Duszona wieprzowina i czerwona kapusta w powolnej kuchence, Wolno gotująca niemiecka czerwona kapusta i żeberka wieprzowe, oraz Wieprzowina wolno gotowana ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / wentylator 140C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Wieprzowinę pokroić w grube plastry o grubości około 3 cm. Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu i posypać wieprzowiną wraz z tymiankiem i odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
W dużej ognioodpornej zapiekance rozgrzać 2 łyżki oleju, następnie dodać cebulę i smażyć, aż lekko się rumią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
4
Dodać kapustę i dobrze wymieszać, następnie dodać jabłka i wino i gotować, aż kapusta zacznie zmiękać. Na koniec dodać kasztany, 1 łyżkę galaretki, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
W międzyczasie na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju, dodać wieprzowinę i smażyć z obu stron, aż się zarumienią, a następnie wymieszać pozostałe łyżki galaretki. Gotować przez kilka minut, aż wieprzowina jest głęboko rumiane i błyszczące. Ułóż wieprzowinę na kapuście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Na patelnię wlać trochę wrzącej wody, dobrze wymieszać, aby podnieść wszystkie soki z patelni, a następnie zalać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Przykryć patelnię szczelnie, następnie gotować w piekarniku przez 1-1 godzin, aż wieprzowina będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia84
Magazyn