Wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli
Southwest wieprzowina w sosie z czarnej fasoli może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.41 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka papryki, olej roślinny, kukurydza z kernela i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, SOS wieprzowo-Czarny fasolowy, oraz Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w kostkę 1/2 cala.
Połącz kminek, pieprz chipotle chile, sól czosnkową i paprykę w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Usuń 2 łyżeczki mieszanki kminku i rezerwy.
Dodaj wieprzowinę do torby zip-top. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć. Odstawić.
Wymieszać razem zarezerwowane 2 łyżeczki mieszanki kminku, pokrojone w kostkę pomidory z Zielonym chiles, czarna fasola i kukurydza w dużej misce.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i czerwoną cebulę, i smażyć 6 do 8 minut lub aż wieprzowina jest rumiane. Wymieszać mieszaninę pomidorową; doprowadzić mieszaninę do wrzenia i wymieszać z ryżem. Przykryć i zdjąć z ognia.
Posypać równomiernie serem Cheddar i posiekaną świeżą kolendrą.
Podawać z tortillami z mąki i klinami z limonki.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy McCormick Gourmet Collection Chipotle Chile Pepper.