Wieprzowina w sosie winnym

Wieprzowina w sosie winnym
Wieprzowina w sosie winnym może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 354 kalorie, 35g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, pieczeń wieprzowa, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym, Kotlety wieprzowe w sosie z czerwonego wina, oraz Kotlety Wieprzowe Z Sosem Winnym Oregano.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na dużym ogniu i szybko brązową wieprzowinę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Wlać wino i wymieszać z bułką tartą, aby pokryć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Cebulę, szalotkę, czosnek i natkę pietruszki wymieszać w misce i posypać mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Przenieść holenderski piekarnik do nagrzanego piekarnika i gotować 10 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i wlać zapas. Przykryć i kontynuować gotowanie 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
6
Zdejmij pokrywę, zwiększ ciepło do 400 stopni F (200 stopni C) i gotuj jeszcze 10 minut.
7
Posypać octem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSos
Magazyn