Wieprzowina w sosie Adobo

Wieprzowina w sosie Adobo
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny SOS? Wieprzowina w sosie Adobo może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 643 kalorie, 74g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet sherry, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Adobo wieprzowe z sosem wątróbkowym, Tradycyjne ADOBO (wieprzowina w occie i sosie sojowym), oraz Jak gotować: Adobo wieprzowe z sosem wątrobowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce, puree czosnek, papryka, kminek, oregano i 1/3 szklanki octu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj pozostały 1 szklankę octu; proces aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Rozgrzać 1/3 szklanki oliwy z oliwek w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance. Przyprawić łopatkę wieprzową solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, okazjonalnie obracając się, aż do zarumienienia, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodać pozostałe 2/3 szklanki oliwy z oliwek i podgrzać do połysku. Żeberka doprawić solą i pieprzem, a połowę z nich dodać do zapiekanki w jednej warstwie. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Dodaj je do wieprzowiny i brąz Pozostałe żeberka. Nie wylać oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Całość mięsa odstawić do zapiekanki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodać mieszaninę octu i tyle wody, aby pokryć mięso i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż bardzo miękkie, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawSos
Magazyn