Wieprzowina Tempura z sosem Finnadinni

Wieprzowina Tempura z sosem Finnadinni
Wieprzowina Tempura z sosem Finnadinni może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Jeśli masz proszek do pieczenia, ocet balsamiczny, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tempura Donburi-Ścięgno-Tempura Rice Bowl, Japoński SOS Tempura, oraz Sardynki Tempura z sosem Tonnatto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie płyny, cukier i jalapeno w blenderze i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj kolendry, pietruszka, bazylia i mięta i Puls 5 do 6 razy. Uwaga dla kucharzy: aby pulsować: blender należy włączyć na dużą prędkość, a następnie wyłączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać czosnek i pulse 3 razy więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Wyjmij sos z miksera do miski i pozostaw na 1 godzinę przed użyciem, jeśli to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W misce, wymieszać wszystkie suche składniki razem, dobrze mieszając. Następnie ubij jajko, wodę gazowaną i ocet. Utrzymuj tempurę w stanie zimnym do momentu użycia, a następnie ponownie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
W misce do mieszania, dodać maślankę i przyprawę Cajun i trzepaczka dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodać wieprzowinę i marynować przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
W głębokiej frytkownicy lub garnku z ciężkim dnem podgrzej tyle oleju, aby wszedł w połowie boków garnka, do 350 stopni F, A piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i dodać ją do ciasta tempura.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Wyjąć wieprzowinę z ciasta, 1 plasterek na raz i ostrożnie dodać do gorącego oleju. Smażyć na złoty kolor, 4 do 5 minut. Gotowanie wieprzowiny powinno odbywać się w 2 do 3 partiach. Ułóż wieprzowinę na patelni z prześcieradłem i utrzymuj ją w rozgrzanym piekarniku 300 stopni F. Po ugotowaniu wieprzowiny porcję wieprzowiny na talerze i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście bazyliiluźno zapakowane liście bazylii4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach12 łyżeczki czosnku w proszkuCajun spiceCajun spice591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście kolendryluźno zapakowane liście kolendry12 łyżeczki czosnku w proszkumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1jalapeno, posiekane i pokrojone w kostkęjalapeno, posiekane i pokrojone w kostkę1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście miętyluźno zapakowane liście mięty8krewetki i żyłkiOlej do smażeniaOlej do smażenia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście pietruszkiluźno zapakowane liście pietruszki6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.polędwiczki wieprzowe, pokrojone w plasterki o grubości 1/2 cala napolędwiczki wieprzowe, pokrojone w plasterki o grubości 1/2 cala na1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoocet winny ryżowyocet winny ryżowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda sodowawoda sodowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabiały ocet balsamicznybiały ocet balsamiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn