Wieprzowina Słodko-Kwaśna
Przepis słodko-kwaśna wieprzowina jest gotowa w około 11 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka schabu, ząbki czosnku, groszek śnieżny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Wieprzowina słodko-kwaśna, Wieprzowina Słodko-Kwaśna, oraz Wieprzowina słodko-kwaśna (Wu Lo Yuk, Ku Lu Jou).
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.