Wieprzowina Szkliwiona Żurawiną
Wieprzowina Glazurowana żurawiną jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka gotowania jabłko, polędwiczki wieprzowe, mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe polane żurawiną, Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Żurawinowa, oraz Polędwica Wieprzowa Szkliwiona Żurawiną.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Odkryć; dusić 2 minuty lub aż gruby. Fajne 10 minut.
Umieścić w blenderze lub robocie kuchennym i proces do gładkiej. Sos żurawinowy podzielić na pół.
Utnij tłuszcz z wieprzowiny; posypać solą i czarnym pieprzem.
Wieprzowinę posmarować połową sosu żurawinowego.
Wieprzowinę ułożyć na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Wieprzowinę podawać z pozostałym sosem żurawinowym.