Wieprzowina smażona z długą fasolą

Smażona wieprzowina z długą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 356 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos rybny, korzeń kolendry, długą fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona chińska fasola długa, Pikantna smażona chińska długa fasola z orzeszkami ziemnymi, oraz Chińska smażona wieprzowina i soja.
Instrukcje
Mielenie 1 łyżka trawy cytrynowej z końca korzenia. Zmieloną trawę cytrynową i pozostałe składniki pasty umieścić w moździerzu i energicznie ubić na gładką pastę za pomocą tłuczku (większość nasion chile należy zmiażdżyć), 6 do 8 minut.
Fasolę ugotować w średnim rondlu z wrzącej osolonej wody (1 łyżeczka soli na 2 litry wody), odkrytą, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut.
Odcedzić i przenieść do miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Wieprzowinę osuszyć, następnie pokroić w poprzek ziarna na grube plastry (około 2 na 1 cal).
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na dużym ogniu, aż się połyska, a następnie gotować pastę przyprawową, stale mieszając, aż pachnący, o 1 minutę.
Dodać wieprzowinę, podrzucając do płaszcza, a następnie rozprowadzić na patelni i brązowy, obracając od czasu do czasu (aby utrzymać pastę przed spaleniem), o 2 protokół.
Dodać sos rybny, cukier palmowy, i fasola i gotować, podrzucając, aż wieprzowina jest po prostu gotowane przez i fasola są gorące, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia i wrzucić liśćmi limonki.
&149; jeśli używasz suszonych krewetek, zmiel na proszek w elektrycznym młynku do kawy / przypraw lub użyj zaprawy i tłuczku.&149; pastę przyprawową można przygotować wcześniej i schłodzić, przykryć, do 1 tygodnia lub zamrozić 1 miesiąc.