Wieprzowina smażona na głębokim tłuszczu: Fritto di Arista
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj smażonej wieprzowiny: Fritto di Aristan. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 699 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz łopatki wieprzowe, płatki chile, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim), Smażone Kotlety Schabowe, oraz Chrupiąca Pata (noga wieprzowa smażona w głębokim tłuszczu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przyprawić wieprzowinę po 1 łyżce soli, czarnego pieprzu i czerwonych płatków chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Mięso umieścić na patelni z cebulą, imbirem i liśćmi laurowymi i piec w piekarniku przez 30 minut, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Dodaj wodę do pokrycia i piecz 2 1/2 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić, utrzymując mięso w duszonym płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Zmniejsz ciepło piekarnika do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
W międzyczasie ułóż plasterki pomarańczy w jednej warstwie w płytkiej zapiekance. W dużej misce, połączyć sok pomarańczowy, woda, miód i Sambuca i trzepaczką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Jak Zazdrość Anioła
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Wlać mieszaninę na pomarańcze, przykryć folią, a następnie folią aluminiową i piec 2 godziny. Odkryj, zwiększ ciepło piekarnika do 375 stopni F i gotuj przez 1 godzinę, aż wierzchołki pomarańczy zostaną karmelizowane. Zaparkuj płyn i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Umieść pomarańcze na patelni z czystym prześcieradłem, aby ostygły
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Umieść wieprzowinę duszenia cieczy w 12 do 14-calowej patelni saute i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać połowę pomarańczowego płynu do gotowania, gotować kilka minut i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12
Mięso porcjować na 6 kawałków i powrócić do duszonego płynu. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
W międzyczasie, w garnku z wysoką stroną, podgrzać oliwę do 360 stopni F. pracując 1 lub 2 kawałki na raz, poklepać mięso do sucha i smażyć w oleju przez 20 do 30 sekund, aż będzie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Wyjąć łyżką szczelinową, odcedzić krótko na ręczniku papierowym, a następnie podawać na rozgrzanych talerzach obiadowych z sosem łyżką i karmelizowanymi pomarańczami z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych