Wieprzowina Sezam Sojowo-Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny sezamowej sojowo-imbirowej. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, sos sojowy o niższej zawartości sodu, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Sticky Ginger Soy Glazed Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, olej sezamowy, starty imbir i czosnek w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodać polędwicę wieprzową do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 1 1/2 godziny, obracając od czasu do czasu. Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Obie strony wieprzowiny posypać równomiernie koszerną solą.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 8 minut. Obróć wieprzowinę; grilluj 7 minut lub aż termometr włoży się w najgrubszą porcję wieprzowiny 14
Wyjąć z grilla; odstawić na 5 minut.
Pokroić w poprzek na 12 plastrów.