Wieprzowina pomarańczowa z szalotkami
Wieprzowina pomarańczowa z szalotkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać mniej sodu rosół z kurczaka, czosnek w butelce, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Duszony Kurczak Z Pomarańczą I Szalotkami, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Żurawiną, Szalotkami I Skórką Pomarańczową, oraz Imbir i szalotka wieprzowina.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w paski o szerokości 2 x 1/4 cala.
Połączyć wieprzowinę i 1 łyżkę skrobi kukurydzianej w misce; wrzucić dobrze.
Pozostałą 1 łyżkę skrobi kukurydzianej, bulion i kolejne 4 składniki (przez sól) połączyć.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć 3 minuty lub do pożądanego stopnia doneness; często mieszać.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodaj marchew, 1/4 szklanki wody, imbir, i czosnek do patelni; gotować 1 1/2 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wieprzowina na patelnię. Wymieszać mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 sekund. Wymieszać w 1/3 szklanki cebuli.
W razie potrzeby udekorować pokrojoną cebulą.