Wieprzowina Polinezyjska
Polinezyjska wieprzowina jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: nasiona sezamu, mąkę, torebkę piekarnika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polinezyjski Schab, Polinezyjskie Kotlety Wieprzowe, oraz Chrupiąca Polinezyjska Sałatka Wieprzowa.
Instrukcje
Dodaj mąkę do worka piekarnika; twist end i wstrząsnąć do płaszcza.
Posypać równomiernie solą i curry wieprzowiną; natrzeć równomiernie czosnkiem. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Rozprowadzić Chutney równomiernie na pieczeni.
Umieść pieczeń w torbie piekarnika; wlać sok na pieczeń i skręcić koniec torby. Zamknij torbę z krawatem; Wytnij 6 (1/2 cala) szczelin w górnej części torby.
Umieścić torbę na patelni do pieczenia, chowając końce torby na patelni.
Piec w 350 przez 3 1/2 do 4 godzin lub do miękkości.
Podawać z pożądanymi dodatkami.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy Dużych Worków kuchennych Reynolds.