Wieprzowina Polana Morelami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wieprzowiny z morelami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, brokuły, sos hoisin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Polędwica Polędwica Morelowa, Pieczeń Wieprzowa Z Polewą Morelową, oraz Kotlety wieprzowe polane morelami.
Instrukcje
Usuń tłuszcz z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w plastry 1/2 cala.
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wieprzowinę; smażyć 4 do 5 minut lub aż nie będzie już różowy.
Dodać mrożone warzywa; smażyć 2 minuty.
Wymieszać w konfitury i sos ostrygowy; gotować i mieszać o 30 sekund lub aż do ogrzania przez.