Wieprzowina Polana Morelami

Need a dairy free main course? Wieprzowina z morelami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Mieszanka polędwicy wieprzowej, brokuły, sos hoisin, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wieprzowina Polana Morelami, Pieczeń Wieprzowa Z Polewą Morelową, oraz Kebaby Wieprzowe Polane Morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń tłuszcz z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w plastry 1/2 cala.
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wieprzowinę; smażyć 4 do 5 minut lub aż nie będzie już różowy.
Dodać mrożone warzywa; smażyć 2 minuty.
Wymieszać w konfitury i sos ostrygowy; gotować i mieszać o 30 sekund lub aż do ogrzania przez.