Wieprzowina Pieprzowana Na Gorąco
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Hot Peppered wieprzowina może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, pieprzu, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Peppered Pork Pitas, Kotlety Wieprzowe Pieprzone, oraz Kotlety wieprzowe pieprzone z grilla.
Instrukcje
Częściowo zamrozić wieprzowinę; pokroić tłuszcz. Pokroić wieprzowinę w paski o grubości 1/4 cala; pokroić paski na kawałki o grubości 2 cali.
Połącz wieprzowinę i sos sojowy w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i obróć się, aby płaszcz wieprzowy.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać czerwoną paprykę; gotować 3 minuty lub aż chrupiące-przetargu, często mieszając.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Dodaj olej do patelni; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj imbir, pokruszony czerwony pieprz, i czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana, często mieszając.
Dodać czerwoną paprykę i bulion na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub aż większość cieczy odparuje.
Top rozdrobnioną kapustę z mieszanką wieprzową.