Wieprzowina Pieczona W Cytrusach
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Cytrusowa pieczona wieprzowina może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Mieszanka skórki i soku z limonek, mielony kminek, 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona wieprzowina z cebulą i cytrusami, Pieczona wieprzowina z cytrusami i czosnkiem, oraz Pieczone żeberka wieprzowe z sosem cytrusowo-sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebić mięso na całym czubku ostrego noża. Włożyć czosnek do kawałków mięsa.
Umieść w misce lub dużej zamrażarce-waga zamykana plastikowa torba.
Wymieszać dressing, kminek, skórkę z limonki i sok, aż dobrze się wymieszać; zalać mięsem. Przykryć miskę lub zamknąć worek i przechowywać w lodówce na noc.
Usunąć mięso z marynaty; wyrzucić marynatę.
Mięso umieścić na wyłożonej folią patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 177° przez 1-1 / 2 godzin.
Wlać sok pomarańczowy na mięso. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część mięsa.
Piec dodatkowo 30 min. lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 71°.
Odstawić 10 min. przed krojeniem do podania.
Podawać z sokami z patelni.