Wieprzowina Picadillo Empanadas

Wieprzowina Picadillo Empanadas
Wieprzowina Picadillo Empanadas może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Mieszanka oregano, zmielony cynamon, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 30%. Spróbuj Wieprzowina Picadillo Empanadas, Picadillo Empanadas, oraz Tempeh Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wsypać chili w proszku i kolejne 4 składniki( przez goździki); gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wieprzowinę; smażyć 5 minut lub aż wieprzowina jest rumiane ze wszystkich stron. Wymieszaj rodzynki, pastę pomidorową, sól i pomidory. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż większość cieczy odparuje. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na lekko posmarowanej mąką mąkę kukurydzianą umieścić krążki ciasta pełnoziarnistego. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki wieprzowej w środku każdego okręgu. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PszenicaPszenica
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Umieść empanadas na dużej blasze wyłożonej pergaminem. Przebić górę każdego raz widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w 425 przez 18 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn