Wieprzowina Peklowana Kawą
Ten przepis służy 90. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli 4 grosze za porcję spada w budżecie, peklowana kawą wieprzowina może być doskonałym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sorgo, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kanapki Wieprzowe Duszone Z Kawą, Polędwiczki Wieprzowe Posypane Kawą Balsamiczną, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukier, kawę i 1/2 szklanki soli.
Dodać wieprzowinę i natrzeć mieszaninę na całym. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin.
Wieprzowinę opłukać i ułożyć na patelni. Wieprzowinę pieczemy przez 6 godzin, fastrygując sokami z patelni, aż do momentu włożenia termometru w najgrubszą część 200; przykryć folią przez ostatnie 2 godziny gotowania.
Przenieś patelnię do stojaka i pozostaw na 30 minut. Zwiększ temperaturę piekarnika do 50
W rondlu ugotować sorgo i ocet, doprawić solą i pieprzem. Dusić, aż lekko zmniejszona, 10 protokół.
Polać polewą wieprzowinę i smażyć przez 15 minut, aż zeszklona.
Ostudzić, a następnie rozdrobnić wieprzowinę.