Wieprzowina owocowo-warzywna
Wieprzowina z owoców i warzyw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 444 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kiszonej kapusty, brązowego cukru, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kaboby wieprzowe i warzywno-owocowe, Owoce i warzywa Ratatouille, oraz Tzimmes Warzywno-Owocowe.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kotlety i dobrze brązowy. Top z plasterkami jabłka.
W międzyczasie, w średniej misce połączyć kiszoną kapustę, cukier i cebulę i wszystko razem wymieszać. Zagęścić lekko skrobią kukurydzianą.
Umieścić tę mieszankę na kotlety i jabłka i doprawić pieprzem do smaku.
Zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu. Przykryć patelnię i gotować wszystko przez 15 do 20 minut lub aż kotlety są gotowane przez.